Ús d’Espais

La vall té una superfície total de 35 hectàrees, les quals estan majoritàriament cobertes de bosc i màquia. La finca agrícola de Can Masdeu compta amb unes 3 hectàrees de terreny i està sempre oberta (però si entres als horts tanca les portes al sortir, per prevenir incursions de porcs senglars).

Tot i que només obrim el centre social o oferim activitats els dies oberts, la resta de dies de la setmana també sou benvinguts/es a tot el perímetre exterior. Us convidem  passejar per la vall o a gaudir dels espais d’esbarjo que hem habilitat.

Podeu donar un cop d’ull als horts (respectant les arees cultivades), passejar pels camins, descansar a l’ombra dels fruiters o jugar. També podeu seguir el curs de l’aigua: la font o les basses. O podeu seure al jardí del PIC.

Aquests espais es poden fer servir en grups petits i sense comunicar-nos-ho, sempre i quant es respecti a les persones que en fan us de manera habitual i es deixi tot net i recollit.

Per organitzar-hi un acte:

Si sou membres d’un col.lectiu i voleu utilitzar alguna sala del PIC o un dels espais exteriors de la finca per a organitzar unes jornades internes, un acte públic o un àpat popular, contacteu previament amb nosaltres per veure si es possible i quadrar agendes a canmasdeu@canmasdeu.net o a pic.canmasdeu@gmail.com