Tornem!!! PIC 16S Pro-Palestina i anticipo de temporada

Agafem les agendes perquè el pròxim diumenge 16 de setembre La Recolectiva (Campanya d’Olives a Palestina) i les BrigadesHuriya estarem a Can Masdeu: som dos col·lectius de solidaritat amb Palestina que treballem amb brigades anuals a Palestina, les brigades Huriya acabem de tornar i La Recolectiva estem apunt d’anar-hi.

Durant la jornada del pròxim diumenge 16 de setembre podrem conèixer més d’aprop la seva lluita, alhora que també podrem gaudir de la gastronomia Palestina i de concerts a la tarda.

MATÍ

11:30h taula rodona de diferents lluites amb solidaritat amb Palestina.

Per tal d’aproximar-nos al conflicte Israel – Palestina i per conèixer alguns dels diferents col·lectius que lluiten per fer-hi front des de les terres catalanes. En aquesta taula rodona podrem posar en comú diferents experiències i perspectives d’aquesta lluita que ens és comuna.

13:30h Cata d’oli

El Mediterrani és el Mediterrani i les tradicions agrícoles son semblants. Aprofitant que la campanya a Palestina va entorn al fruit de la olivera, provarem i saborejarem 4 olis tipus diferents d’oli ecològic procedent de varietats d’olives de la Peninsula. Perquè d’això es tracta: el plaer per el paladar no es limitaria tan sols al vi, l’oli també te molta importància en la dieta mediterrània, mateix també ser apreciat en les seves grans diversitats. Degustarem co a bons sommeliers les varietats Arbequina, Cornicabra, Hijiblanca i Picual.

14h Dinar Popular

Podrem gaudir d’un gran dinar vagà i popular, amb alguns dels ingredients més típics a Palestina. Amb aquest dinar compartirem un dels millors moments del dia en bona companyia i ambient.

Dinarem fora, per gaudir del bon temps!

15:30h Documental: Arrels de resistència

‘Arrels de Resistència’ és una pel·lícula documental sobre la història i les lluites populars a Palestina a través de la recollida d’olives a la Cisjordània ocupada. Produïda per la Recolectiva.

16.30h Concerts:

– Resiliència és un grup de Manlleu i Castelldefels que, partint del rap, barreja diferents estils musicals. Les seves lletres pretenen qüestionar els nostres actes quotidians per tal d’avançar cap a un canvi més humà i menys materialista.

-Malamara es un grup de rap combatiu pels drets humans

– Que no cumbia el panico, un DJ que entén la música, com a forma d’expressió cultural, ens apropa a la manera d’entendre el món que té cada cultura i cada grup social i ens permet ampliar els nostres referents. Però també ens serveix d’exemple de com les cultures són permeables, es relacionen, s’influeixen i sobretot s’enriqueixen.


/’^*-._,/’^*-._,/’^*-._,/’^*-._,/’^*-._,/’^

La temporada continua con los siguientes domingos y colectivos con los que abriremos el centro social:
30 Setiembre: Diomcoop una cooperativa de iniciativa social, que quiere dar respuesta, de forma sostenible y duradera, a las necesidades de inclusión social y laboral de personas inmigrantes en situación de vulnerabilidad.
7 Octubre: Colectivo de Can Masdeu
21 Octubre: Colectivo de Can Masdeu
28 Octubre: Colectivo de Can Bee, espacio okupado de vivienda y comunidad ecologica en el medio de Collserola
11 Noviembre: Colectivo de Can Masdeu
18 Noviembre: La Directa, Periodisme cooperatiu per la transformació social
25 Noviembre: Colectivo de Can Masdeu
2 Diciembre: Colectivo de Horts Comunitaris de Can Masdeu. Ultimo domingo abierto del 2018

Nos vemos por la Vall!