Tenda gratis

La Botiga Gratis es basa en una idea senzilla, duus roba que no vols i/o t’enduus roba que necessites. I tot sense diners pel mig, 100% de descompte. No es tracta però d’un projecte de caritat, sinó de valorar les coses i intercanviar-les per satisfer necessitats.

La deslocaltizació constant permet a les grans empreses tèxtils produir les prendes sense gairebé restriccions laborals ni ambientals, i a preus irrisoris. Reduir la nostra col.laboració amb aquest mecanisme pervers passa per comprar roba feta de manera artesanal o per empreses locals, així com per promoure alternatives que ens permetin consumir menys. Justament aquesta motivació, la de dignificar i desmercantilitzar l’intercanvi de roba de segona mà, està en l’origen de les botigues gratis.

Com funciona? Si tens roba en bones condicions porta-la neta i col·loca-la tu mateixa, tot seguint la classificació establerta. Si us plau, no en portis molta de cop… l’espai és limitat! Si necessites roba… segur que trobaràs agluna cosa que t’agradi. Ull! No hi ha dependents/es: et pots emprovar tot el que vulguis sempre i quan tornis a deixar tot endreçat. I si ens vols donar un cop de mà per mantenir-la ben polida, escriu-nos a pic.canmasdeu@gmail.com

Horari: tots els diumenges que obre el PIC, durant tot el dia.

subscriu-te al PIC