PIC 22 S: Estreno de temporada, La Recolectiva

Agafem les agendes perquè el pròxim diumenge 22 de setembre La Recolectiva – Campanya d’Olives a Palestina i les Brigades Huriya, estarem a Can Masdeu. Som dos col·lectius de solidaritat amb Palestina que treballem amb brigades anuals a Palestina, les Brigades Huriya acabem de tornar i La Recolectiva estem apunt d’anar-hi per cinque any consecutiu.
Durant la jornada del pròxim diumenge 22 de setembre podrem conèixer més d’aprop la seva lluita, alhora que també podrem gaudir de la gastronomia Palestina i de concerts a la tarda.

11:30h taula rodona de diferents lluites de solidaritat amb Palestina.
Per tal d’aproximar-nos a la vida sota ocupació a Palestina i per conèixer alguns dels diferents col·lectius que lluiten per fer-hi front des de les terres catalanes. En aquesta taula rodona podrem posar en comú diferents experiències i perspectives d’aquesta lluita que ens és comuna.
Els col·lectius que hi participaran son membres del CPCI.

13:30h Poesia amb Danilo Facelli
En Danilo, des del Maresme, ens ve amb una dramaturgia poetica, ell mateix es descriu com a “despojando a la poesía de toda de solemnidad y utilizando el humor como vehículo principal”.

14h Dinar Popular
Podrem gaudir d’un gran dinar vegà i popular, amb alguns dels ingredients més típics a Palestina. Amb aquest dinar compartirem un dels millors moments del dia en bona companyia i ambient.
Dinarem fora, per gaudir del temps que esperem que acompanyi!

15:30h Documental: Yallah Yallah + Debat amb el director
La història de set persones vinculades al futbol, els detalls de les seves vides quotidianes, les seves relacions i convivències. I la seva lluita resistint l’opressió de l’ocupació israeliana a Palestina.
Debat posterior amb el director del documental, Cristian Pirovano.

TRAILER: https://www.youtube.com/watch?v=MobXRLwQXlY

15:30 Espectacle infantil amb Batibull
Paral·lelament al documental, però a l’exterior, tindrà lloc l’espectacle de la companyia Batibull, arribades des de Blanes.

17h Concerts:

– Sílvia Tomas: La música de Sílvia Tomàs (Barcelona, 1990) brolla de la urgència. La veu de la cantautora, plena d’intensitat, però dolça i sinuosa, és el canal a través del qual posa llum a les injustícies i als que foren silenciats. Però en aquest cant també hi ha celebració: canta a la naturalesa, a la humanitat i a l’amor, com si a cada vers l’hi anés la vida, com una dolça melodia a la vora de l’abisme.

– Yacine Belahcene: cantant de pare algerià i mare catalana, va instal·lar-se a Barcelona després de viure a Alger fins als 13 anys. Debuta als escenaris amb Cheb Balowski i des de llavors ha capitanejat diferents formacions com Nour, Rumbamazigha i finalment Yacine & the Oriental Groove.
Amb la posada en escena elèctrica, Belahcene navega pel Mediterrani reivindicant la seva musicalitat sense complexes amb sonoritats que ressonen als ports d’Alger, Marsella, o Barcelona, llunyans però banyats pel mateix mar, fugint de qualsevol estereotip construït sense cap base, fruit dels prejudicis dels nostres barris i ciutats.

Amb aquest viatge eclèctic pels suburbis del Mediterrani que proposa Yacine, en què s’entrecreuen el rock àrab elèctric i el rock català, tancarem la jornada del dia 22 a Can Masdeu.

Us hi esperem a totes!