CAMPS D’ESTIU DE REHABILITACIÓ A LA VALL DE CAN MASDEU 10-13 setembre 2015

Aquest setembre ens trobarem a Can Masdeu per donar-li una empenta a alguns treballs i conviure un cap de setmana juntes, véns?

La proposta és anar arribant el dijous 10 al matí o al migdia, per començar a treballar en la tarda a la jornada d’horts i després sopar juntes. Divendres, dissabte i diumenge tindríem una dinàmica semblant, amb unes 5 o 6 hores de treball diari i temps per fer altres activitats junts o en solitari: ioga, bassa, passejos, massatges, música, etc…

El menjar és ecològic, vegetarià i majoritàriament local.

Els treballs, a part d’ajudar a la cuina, seran de rehabilitació de les finestres i porticons, així com d’horts i infraestructures externes, com ara muntar un dom i altres tasques d’habilitació d’espais comuns encara pendents de definir.

El treball a les finestres és necessari per revertir la degradació de les fustes i es basa en polir, massillar, reparar estructures i pintar amb lasur a l’aigua d’alta qualitat i no-tòxic, amb pigments naturals. És un treball de restauració detallista i creatiu, però necessitem ajuda perquè la casa està plena de finestres! 😉

Les places són limitades a unes 15 persones, i ja s’han apuntat 5, així que si t’interessa escriu com més aviat millor a un d’aquests correus:

canmasdeu@canmasdeu.net
cmdconvidats@gmail.com

Encara aquest any no està sent molt dolent, de moment, amb els mosquits, és important portar anti-mosquits. La majoria dormirem en acampada, encara que les persones que ho necessitin poden dormir a la sala de convidats. Portar-vos doncs botiga també. Si no en tens, nosaltres podem aportar algunes botigues.

P: D Aprofitem per informar que aquests propers mesos de tardor-hivern, almenys fins al febrer, la comunitat estarà tancada a hostes. Necessitem cert descans i reestructuració. No un tancament real, ja que només amb gent propera ja tindrem igualment molts i moltes hostes, però si una mesura de regulació.

feliç estiu!

la comissió dels mini-camps

————————

CAMPOS DE VERANO DE REHABILITACIÓN
EN LA VALL DE CAN MASDEU

10-13 setiembre 2015

Este setiembre nos vamos a encontrar en Can Masdeu para darle un empujón a algunos trabajos y convivir un fin de semana juntas, te vienes?

La propuesta es ir llegando el jueves 10 a la mañana o al mediodia, para empezar a trabajar en la tarde en la jornada de huertos y luego cenar juntas. Viernes, sábado y domingo tendríamos una dinámica parecida, con unas 5 o 6 horas de trabajo diario y tiempo para hacer otras actividades juntos o en solitario: yoga, balsa, paseos, masajes, música…

La comida es ecológica, vegetariana y mayoritariamente local.

Los trabajos, aparte de ayudar en la cocina, seran en la rehabilitación de las ventanas y porticones, así como en huertos y infraestructuras externas, como montar un domo y otras tareas de habilitación de espacios comunes aún pendientes de definir.

El trabajo en las ventanas es necesario para revertir la degradación de las maderas y se basa en lijar, masillar, reparar estructuras y pintar con lasur al agua de alta calidad y no-tóxico, con pigmentos naturales. Es un trabajo de restauración detallista y creativo, pero necesitamos ayuda porque la casa está llena de ventanas! 😉

Las plazas son limitadas a unas 15 personas, y ya se han apuntado 5, así que si te interesa escribe cuanto antes mejor a unos de estos correos:

canmasdeu@canmasdeu.net
cmdconvidats@gmail.com

Aunque este año no está siendo muy malo, de momento, con los mosquitos, es importante traer anti-mosquitos. La mayoría dormiremos en acampada, aunque las personas que lo necesiten pueden dormir en la sala de invitados. Traeros pues tienda también. Si no tienes, nosotros podemos aportar algunas tiendas.

P:D Aprovechamos para informar de que estos próximos meses de otoño-invierno, al menos hasta febrero, la comunidad estará cerrada a huéspedes. Necesitamos cierto descanso y reestructuración. No un cierre real, ya que solamente con gente cercana ya tendremos igualmente much@s huéspedes, pero si una medida de regulación.

feliz verano!

la comisión de los mini-campos