17N: Festa de la tardor de la Directa

Torna un altre any la festa de la tardor de la Directa, no t’ho perdis!
Aqui va el seu comunicat:

Com tantes altres coses, si tu no te la fas (la festa), no te la fa ningú. I nosaltres en volem perquè tenim moltes coses a teixir i a celebrar. En volem, perquè les festes són formes de trencar la rutina, de sortir-se de la ratlla i de buscar alegries col·lectives. En volem pel gran potencial de cohesió que tenen, perquè són una molt bona oportunitat per generar nous vincles socials i reprendre’n de vells. En un projecte com la Directa, que aplega tantes persones de territoris diferents i amb rols tan variats, fan falta festes! Després de l’èxit de l’any passat, repetim la Festa de Tardor en un espai que ens estimem i que és un referent d’autogestió i de defensa de l’entorn, com diuen elles, rurbà: Can Masdeu.

Enguany volem, més que mai, que la jornada sigui un espai pensat perquè hi participin tant les més grans com les més petites. És per això que començarà a les 11 h amb “A casa som feministes”, un taller infantil dinamitzat per Tata Inti i La Clara Comunicació. A l’hora del vermut tindrem la primera actuació musical amb Gadjo, una banda que transforma cúmbia en balcan i ska en boogaloo de la manera més enèrgica i lúdica possible. Cap a les 13.30 h començarem a servir la primera ronda de paelles, en què tindran prioritat les famílies amb infants, i seguirem servint-ne per a tothom durant tot el migdia.

Després de dinar tindrem dues activitats en paral·lel. D’una banda, hi haurà l’espectacle “Juguem a ser artistes de circ”, amb Toli Clown i, de l’altra, obrirem un espai perquè companyes defensores del territori i el medi ambient a l’Amèrica Llatina, que seran aquell cap de setmana a Barcelona, ens expliquin la realitat de les seves lluites. Encara no podem concretar quines seran totes les participants, però sí que hi serà Sonia Guajajara, coordinadora de l’Articulació dels Pobles Indígenes del Brasil (APIB) i primera dona indígena candidata a vicepresidenta del Brasil l’any 2018. Per últim, gaudirem de l’actuació d’Adala i el seu reggae en català amb lletres plenes, com ell defineix, de consciència social des d’un punt de vista emocional.

https://www.facebook.com/events/521377825316649/